DOBRO DOŠLI!

…i još bolje me našli… ne znam na koji način ste dospijeli na moj blog, ali sretna sam da jeste.

Dok se za početak još borim s wordpress-om jer ipak nisam baš na tolikoj razini informatičke pismenosti, ispričavam se unaprijed za sve moguće blogerske lapsuse. Ne znam raditi selfije, ne znam ni obrađivati fotke, i ne znam kako će sve ovo ispasti, no tu sam zapravo da bih podijelila svoju osobnu priču i iskustva vezana za fitness.

Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena što sam napokon napravila svoj blog. Ovo je nešto o čemu sam sanjala već dugo, ali sam uvijek odgađala čekajući onaj savršeni trenutak. Onda sam jednog dana shvatila da ću se načekati i da mi je bolje krenuti odmah. I moja avantura počinje…

Fitness je postao veliki dio moga života i obožavam ga, no ovaj način života koji bi trebao biti zdrav, nije mi uvijek bio lagan i pretvorio se u popriličan kaos. Dok svi pričaju o svojim velikim transformacijama, ja ću biti iskrena i reći da sam još uvijek u procesu fizičke transformacije. Daleko sam od onoga gdje bih htjela biti, no nije bitno, jer daleko sam i od onoga gdje sam bila. No mogu reći da jesam prošla onu bitniju tranformaciju – unutarnju i psihičku.

Blog sam namijenila svakome koga barem malo zanima fitness i sve vezano za ovu temu, no s malo drugačije točke gledanja od one koju slušamo svakodnevno – od recepata i savjeta o uravnoteženoj prehrani, treninga i savjeta o vježbanju, unutarnje motivacije  pa sve do provjerenih i dokazanih znanstvenih, te kontroverznih činjenica i malo drugačijeg mindseta o prehrani/zdravlju/vježbanju i na kraju svoje priče koja još uvijek traje. Vjerojatno i nekih fitness gluposti – jer ima ih. Ako se vi borite s nečim, to je ok. I ja sam se borila. Borim se još uvijek, no sada uživam u tome. Ako tek počinjete svoje, kako se to kaže, fitness putovanje ili ste već u procesu, još jednom dobro došli i nadam se da ću biti od pomoći.

Za prvi post ću se držati one „manje je više“. U nadi da ćete se vratiti na blog završit ću jednom svojom životnom filozofijom: Nikad ne prestani učiti i raditi na svojim snovima. I uživaj u procesu!

4 thoughts on “DOBRO DOŠLI!

  1. suzy says:

    Dobrodošla Fitoholic 🙂 , Uživam u tvojim receptima na Fb , vjerujem da ću uživati i u tvojim postovima i na blogu 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s